دانلود گزارش کار اموزى

دانلود گزارش کاراموزى و کارورزى

دانلود گزارش کار اموزى

دانلود گزارش کاراموزى و کارورزى

گزارش کارآموزی رشته معماری

دانلود کارورزی مهندسی معماری

پروژه کاراموزی معماری  

برای تامین تیکه گاه بلوک هاونیز برای پرهیزاز قالب بندی قسمت زیرین جان تیر Tدرموقع اجاروبتن پاشنه تیرچه درکارخانه ریخته می شود. حین دیگر این عمل این است که بعلت فراهم بودن شرایط بهتراجرادرکارخانه ، پوشش آرماتورهای کشش بصورت مطمئن تری تامین می گردد.

فهرست مطالب

وظایف و تشکیلات شرکتهای پیمانکاری
تعریف شرکت پیمانکار وگروه شرکتهای پیمانکاری
تقسیم بندی کارهای پیمانکاری
رشته ابنیه
شناخت از مسائل اولیه کارگاه
تیرچه
تیرچه پیش ساخته خرپایی از اجزاء زیر تشکیل می شود.
بلوک
میلگردهای  افت حرارت
میلگرد ممان منفی
حمل ونقل وانبار کردن تیرچه
اجرای سقفهای تیرچه وبلوک
تعبیه سوراخ درسقف
سقف های طره ای ( کنسول )
جزئیات بتن پوششی  سقف تیرچه  بلوک
بتن
سیمان
نسبت اختلاط اجزاء بتن
قرنیز
نشانه گذاری یا اجرای کرم بندی
شمشه گیری
عایق کاری
موزاییک کاری
کرم گذاری بوسیله موزاییک
کرم گذاری متقابل و گونیا سازی
فرش کردن موزاییک به کمک ریسمانکا
محوطه سازی
جان پناه پشت بام
کاشی کاری
سنگ کاری
نصب درب پنجره

وظایف و تشکیلات شرکتهای پیمانکاری

بطورخلاصه شرکتهای پیمانکاری به شرکتهایی گفته میشودکه عهده داراجرای‌کاری  از سازمانی شخصی و خلاصه منبعی با قیمتهای معینی می گردد . و انجام اجرای عملیات آنرا بعهده می گیرد . و این شرکتها می تواند در ملکیت یک و یا چند نفر باشد که به یکی از صورتهای تشکیل شرکت مانند شرکت سهامی ، شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت تضامنی ، شرکت مختلط غیر سهامی ، شرکت مختلط سهامی ، شرکت نسبی و یا شرکت تعاونی بوجود می آید . به هر ترتیب پس از تشکیل شرکت یک نفر از سهام داران به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب می گردد و وکلیه وظایف اداره امور شرکت و مدیریت اجرایی پروژه را عهده دار خواهد بود .

با توجه به وظایفی برای مدیریت عامل شرکت وجود دارد لازم است که از امور تجارت –حقوق ـ مالی ـ روابط کارکری و امور مهندسی و تولیدی و  خلاصه مدیریت اطلاع کافی داشته باشد . و بتواند در شرایط مختلف روشهای مناسب برای اجرا و  پیشبرد کارها انتخاب نماید . و در کارهای برآورد ، برنامه ریزی ها و خرید و تدارکات و سازمان دهی و کنترل کارها وارد به امور و آگاهی کامل داشته باشد .

در مجموع وظایف کلی پیمانکار را می توان به شرح زیر خلاصه نمود

1)  بررسی و آنالیز کامل کار پیشنهادی قبل از شرکت در مناقصه ،  با در نظر گرفتن سودی متناسب با سرمایه و پیش بینی لازم در مورد هر گونه مخاطره و آینده نگری های لازم .

2)داشتن اطلاعات کافی از روشها ، مصالح ، وسایل ساختمانی ، تجهیزات و ماشین آلات .

3)برآورد دقیق براساس نقشه های موجود ، فهارس بهاء ، سوابق .

4)  نظارت دقیق به کارها و عملیات اجرایی و به وجود آوردن کارایی و راندمان زیاد با داشتن کادر شایسته .

5)کنترل و نظارت دقیق بر مخارج خرید و حسابداری و  امور مالی .

6)  دارابودن سیستمی برای گزارش ارائه گزارش هزینه های حقیقی و پیشرفت پروژه و مقایسه آن با آنچه که قبلا برآورد شده است .

7)داشتن سیستم مناسب انبارداری ، نگهداری ابزار و وسایل و ماشین آلات .

8)داشتن سیستم روابط خوب با کارگران ، فروشندگان ، و سایر مقاطعه کاران و حسن رفتار .

9)در نظر گرفتن حجم کار مناسب با توجه تشکیلات شرکت .

10)   در اختیار داشتن تشکیلات مدیریت و نظارت صحیح برای رعایت کلیه موارد یادشده .

برای بوجود آوردن یک سیستم مدیریت اجرای پروژه راعهده دار  خواهد بود. با توجه به و ظایفی که برای مدیریت عامل شرکت وجوددارد لازمست که از امور تجارت ـ حقوق ـ مالی ـ روابط کارگری وامورمهندسی و تولیدی  وخلاصه مدیریت اطلع کافی  داشته باشد وبتواند درشرایط مختلف روشهای مناسب برای اجراء وپیشبرد کارها بر آورد برنامه ریزیها وخرید وتدارکات وسازماندهی وکنترل کارها وارد برنامه ریزیها وخریدوتدارکات وسازماندهی وکنترل وارد به امور آگاهی کامل داشته باشد

شناخت از مسائل اولیه کارگاه

بطور کلی در هر کارگاه ساختمانی بررسی نکاتی چند قبل از شروع هر گونه عملیات لازم و ضروریست و این بررسی به پیشرفت بعدی کار و در نتیجه پایین آوردن هزینه طرح کمک خواهد کرد .

اصولا بررسی مقدماتی یک کارگاه قبل از هرگونه عملیات اجرائی دارای اهمیت زیادیست . این بررسی را می توان به مراحل مختلف زیر تقسیم کرد

1)مرحله اول شناخت پروژه و مسائل مربوط به آن

شناخت پروژه و بررسی مسائل و مشکلات مربوطه با توجه به اطلاعات مقدماتی از جمله مسائل اساسی در شروع یک کارگاه بحساب می آید و بدین منظور نکاتی چند که در ذیل یادآور می شویم را بایستی مورد توجه قرار داد .

الف) دسترسی ها ـ بررسی و  مشخص نمودن چگونگی دسترسیهای لازم به کارگاه با توجه به موقعیت خواص زمین مورد نظر و امکانات دسترسیهای مربوطه و خیابانهای اطراف ، راههای وصولی به کارگاه ، امکان استفاده از راههای موجود و ایجاد راههای جدید موقتی در صورت لزوم .

ب)‌بررسی موقعیت طبیعی و جغرافیایی و واقلیمی .

بررسی فصول و زمانهای کار ، در نظر گرفتن مدت زمان یخبندان ، بارانی ، طوفانی و همچنین روزهای بسیارگرم ، معتدل ، بررسی عوارض طبیعی زمین از قبیل کوه ، تپه ، سنگ ،‌باتلاق و مرداب و نظایر آن و بررسی چگونگی برخورد با موارد و مسائل مذکور . ج) بررسی طرق مختلف تدارکات مصالح نیاز کارگاه این مرحله می بایستی با توجه به نوع ساختمان و نیازهای آن از نظر مصالح ، از قبیل شن و ماسه ، سیمان ، آب ، چوب، تخته داربست ، میخ ، سیم ، آجر ، آهن ، میلگرد و غیره بررسی شود . ضمنا بررسی چگونگی تامین برق کارگاه و احیانا مولد برق و همچنین تامین آب مورد نیاز و منابع ذخیره آب ، پیش بینی و  تدارک انبارهای لازم برای مصالح مختلف ، احداث ساختمان برای دفتر کارگاه و  محلهای استراحت افراد کارگاه .

2)مرحله دوم تدوین برنامه اجرایی و تدارکاتی کارگاه

با توجه به مطالعات و بررسیهای انجام شده در مرحله اول و با در نظر گرفتن امکانات اجرایی ، مدت زمان اجراء پروژه و مشکلات و مسائل مربوطه به آن می بایستی برنامه دقیق ـ کامل و منظمی تهیه گردد .

و در این برنامه جزئیات تحوه اجراء کار و مراحل مختلف زمانبندی آن چگونگی تدارکات کارگاه ، میزان ذخیره سازی و انبارهای مورد نیاز جهت انواع مصالح و کالاهای برآورده شده و تجهیزات و لوازمات ضروری کارگاه می بایستی در نظر گرفته شود .

3) مرحله سوم آماده سازی محل کار

پس از تدوین برنامه اجرایی و تدارکاتی کارگاه ، جهت شروع اجرای پروژه و  قبل از اجرای هرگونه عملیات می بایستی محل کارگاه با توجه به نیازها آماده سازی شود.

پس از بررسی های لازم در مورد محلی که برای اجرا پروژه با توجه به موقعیت خاص آن در نظر گرفته شده است بایستی عوارض آن جهت راه اندازی و نصب و بهره برداری از تجهیزات و انبارها و ساختمان های مورد نیاز برطرف گردد و در این رابطه چنانچه محوطه دارای گیاهان و خاک و خاشاک و پستی و بلندی و نظایر آن باشد که امکان تحرکهای لازم جهت جابه جایی را سلب نموده و یا موجب نارسائیهای دیگری از این قبیل گردد را برطرف نمود .

تیرچه پیش ساخته خرپایی از اجزاء زیر تشکیل می شود.

1-   عضوکشی

2-   میلگرد عرضی

3-   میلگردبالایی

4-بتن پاشنه تیرچه

5- میلگرد کمکی اتصالی

الف ) عضو کششی

حداقل تعداد میلگرد کشش دو عدد بوده وسطح مقطع میلگردهای کشش سطحی از طریق محاسبه تعیین می شود. برای صفه جویی درمصرف فولاد وپیوستگی بهتر آن بایستی معمولا از میلگرد آجدار بعنوان عضئ کششی استفاده می وشد. حداکثر سطح مقطع میلگردی  کشش سطحی بستگی به نوع فولاد وبتن مصرفی دارد . درصورت استفاده از میلگردهای  کششی به تعداد بیش از دوعدد ، دو میلگردهی طولی با ید درسرتاسر طول تیرچه ادامه یابند . ولی طول موردنیاز بقیه میلگردهای رامی توان  از طریق محاسبه بدست آورد . درمقطعی که نیاز نیست قطع نمود.

ب ) میلگردهای عرضی

این میلگردهای جهت اهداف زیردرتیرچه مصرف می شوند.

1-جهت مقاومت تیرچه در هنگام حمل ونقل 2- تامین مقاومت لازم جهت تحمل بارلوک وبتن پوششی در بین تکیه گاههای موقت پیش ازرسیدن به مقاومت نهایی بتن 3- تامین پیوستگی لازم بین تیرچه وبتن پوششی 4- تامین مقاومت بر شی مورد نیاز تیرچه دربعضی ازانواع تیرچه ها ، بجای میلگردهای عرضی ،ازورق  خمکاری شده یاتمسه استفاده می شود ولی متداولترین نوع خرپااز میلگردساخته می شود.

ج ) میلگردبالایی

ازاین میلگرد بمنظور تحمل نیروی فشاری خرپا درمرحله اول کار است درمرحله بعداگر میلگرد بالایی درضخمات بتن پوششی وبالاتر از سطح بلوک ها قرارگیرد. درنقش فولاد افت حرارتی  سقف عمل می کند. و درصورتی که پایین تر از سطح بلوک ها قرارگیرد. نقشی نخواهدداشت .

د) بتن پاشنه تیرچه پیش ساخته

برای تامین تیکه گاه بلوک هاونیز برای پرهیزاز قالب بندی قسمت زیرین جان تیر Tدرموقع اجاروبتن پاشنه تیرچه درکارخانه ریخته می شود. حین دیگر این عمل این است که بعلت فراهم بودن شرایط بهتراجرادرکارخانه ، پوشش آرماتورهای کشش بصورت مطمئن تری تامین می گردد. این پوشش درمقاومت سقف دربرابر آتش سوزی اثر بسزایی دارد. برای اجرای این پاشنه ابتدا خرپا رادرداخل قالب فلزی ویا سفالی  قرار می دهند. آنگاه بتن باعیار400یا 450 کیلوگرم سیمان درتر مکعب ومصالح سنگی ریزدانه تهیه نموده وقالب را ازاین بتن پرکرده وویبره می نمایند اگر قالب فلزی باشند. بعد ازسخت شدن بتن آن را ازقالب جداکرده وچند روزی درحوضچه های آب قرار می دهند. ولی اگر قالب سفالی باشد. بهتر است همواره همراه بتن است. باعث می شود. که آب بتن رابمکدوباعث پوکی بتن شود ولی چه قالب فلزی باشد یا سفالی همواره همراه بتن است باعث می شودکه آب بتن رابمکد وباعث پوکی بتن شود. ولی چه قالب فلزی باشد یا سفالی باید تیرچه مدتی در حوضچه های آب باشد وبعد وارد بازار شود.

نوع فایلword | تعداد صفحات45

برای دانلود اینجا را کلیک کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.